Amber Rose ia kthen Kanyes: Kimi është yll pornografik nuk e lajnë as 30 shira

Kaney West deklaroi kohë më parë në një program televiziv se i është dashur të bëj 30 herë dush pas lidhjes me Amber Rose, para se të takohej me bashkëshorten aktuale Kim Kardashian. Kësaj deklarate Amber Rose i është kundërpërgjigjur menjëherë në rrjetin social Twitter,...

2260 0

Kaney West deklaroi kohë më parë në një program televiziv se i është dashur të bëj 30 herë dush pas lidhjes me Amber Rose, para se të takohej me bashkëshorten aktuale Kim Kardashian.

Kësaj deklarate Amber Rose i është kundërpërgjigjur menjëherë në rrjetin social Twitter, duke shpërthyer.

Rose ka përmendur faktin se Kim Kardashian u bë e famshme vetëm falë videove porno, ndaj dhe 30 shira të rrëmbyeshëm nuk do të mjaftonin për ta larë atë, duke ironizuar në këtë mënyrë fjalët e Kanye.

Ky i fundit gjithashtu ka theksuar se nëse Kim Kardashian do të kishte pranuar më parë të lidhej me të, nuk do të kishte pasur Amber Rose në jetën e tij, e pikërisht këto pohime e kanë ndezur Amber Rose.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article