Blero e takon Taren

Shumë njerëz bëheshin merak nëse Blero mundet ose jo ta shoh vajzën e tij Taren, pas ndarjes nga Teuta Krasniqi. Ndonëse ish çifti patën deklaruar se Tara do të rritet pa I munguar dashuria e asnjërit prind, shpesh shkruhej e flitet se Blero nuk mund...

1161 0

Shumë njerëz bëheshin merak nëse Blero mundet ose jo ta shoh vajzën e tij Taren, pas ndarjes nga Teuta Krasniqi.

Ndonëse ish çifti patën deklaruar se Tara do të rritet pa I munguar dashuria e asnjërit prind, shpesh shkruhej e flitet se Blero nuk mund ta takojë të bijen.

Se kjo nuk është e vërtetë dhe se Blero po e jeton rritën e vajzës së tij, e dëshmon edhe kjo foto. Blero dhe Tara simpatike I janë gëzuar së bashku borës në Prishtinë, e cila I ka bashkuar edhe më shumë këtë herë. Ata, janë kënaqur nën shoqërinë e njëri tjetrit.

Blero, ka deklaruar se ka një lidhje të veçanë me të bijen. Ai, po ashtu ka thënë se është shumë dakord që tara të rrijë me Teuten, pasi fëmijëve më shumë se çdo gjë u duhet prezenca e nënës.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article