Shkolla fillore e mesme e ulët zë vendin e parë ne Garat Komunale në Prizren

Sod me datën  04.06.2015 nxënësit e Shkolles fillore të mesme të ulët “Pjetër Budi” Lugishtë Has, në garat e diturisë, morrën vendin e parë në nivel Komune,   atë  të Prizrenit,  kjo garë fitohet për së dyti herë radhazi nga po e njeta Shkollë nga Lugishta e...

1538 0

Sod me datën  04.06.2015 nxënësit e Shkolles fillore të mesme të ulët “Pjetër Budi” Lugishtë Has, në garat e diturisë, morrën vendin e parë në nivel Komune,   atë  të Prizrenit,  kjo garë fitohet për së dyti herë radhazi nga po e njeta Shkollë nga Lugishta e Hasit, me nxënësit që e përfaqësonin këtë shkollë,  Shkelqim Gjibegjiu dhe Arianit Osmankaj, lajmin e ka bërë të ditur Drejtori i shkollës  z.Bekim Nerjovaj.


 

Një lajm tjetër i rëndësishëm  gjindet këtu Lugishta Fshati që u ngrit….

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article