Pamela Anderson akuzohet për mashtrim nga bashkëshorti

Pamela Anderson dhe Rick Salomon ende nuk i kanë dhënë drejtim debateve për shkakun e divorcit. Anderson ka theksuar më parë se ka paraqitur kërkesën ligjore për divorc, por në fakt bashkëshorti i saj ka pohuar për TMZ, se është ai që ka paraqitur një...

1837 0

Pamela Anderson dhe Rick Salomon ende nuk i kanë dhënë drejtim debateve për shkakun e divorcit.

Anderson ka theksuar më parë se ka paraqitur kërkesën ligjore për divorc, por në fakt bashkëshorti i saj ka pohuar për TMZ, se është ai që ka paraqitur një kërkesa ligjore për anullimin e martesës, pasi pretendon se është mashtruar nga Pamela Anderson.

Çifti në fjalë janë martuar në Janar të vitit 2014.

Burime lidhur me Rick Salomon nuk kanë dhënë informacione në lidhje me mashtrimin, por theksojnë se Rick ka prova të forta se Pamela e ka mashtruar.

Ai i ka kërkuar gjykatësit të mos marrë në konsideratë prona të përbashkëta për këtë martesë.

Thuhet se bashkëshorti i Anderson ka fituar shumë të mëdha në poker dhe gëzon një pasuri me shifra të larta, ndaj avokati i tij po përpiqet që pasuria e tij të mos ndahet përgjysmë.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article