Kush i ulet në gjunjë Libertës?

Liberta Spahiu këto ditë po qëndron në Tiranë, pasi është njëra nga prezantueset e festivalit të fundvitit në “RTSH”. Duket që prezenca e bukuroshes nga Prishtina nuk ka kaluar pa u vërejtur dhe ka pasur impakt, pasi po përflitet shumë këto ditë. Liberta e “Prive”-së...

1060 0

Liberta Spahiu këto ditë po qëndron në Tiranë, pasi është njëra nga prezantueset e festivalit të fundvitit në “RTSH”. Duket që prezenca e bukuroshes nga Prishtina nuk ka kaluar pa u vërejtur dhe ka pasur impakt, pasi po përflitet shumë këto ditë.

Liberta e “Prive”-së gjatë qendrimit në Tiranë është parë shpesh nën shoqërinë e Eni Shehut, gazetarit të kultures në “ABC news”. Ky i fundit i është ulur në gjunjë prezantueses.

Pse? A mos është dashuruar, apo…?

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article