Filmi për Kim Jong-un shfaqet për Krishtlindje

Një numër i kinemave amerikane thanë se në Natën e Krishtlindjeve do të shfaqin filmin “The Interview”. Filmi vjen vetëm disa javë pasi kompania filmike ‘Sony’ anuloi publikimin e filmit pas sulmit kibernetik. Komedia filmike ka të bëjë me diktatorin e Koresë së Veriut Kim...

245 0

Një numër i kinemave amerikane thanë se në Natën e Krishtlindjeve do të shfaqin filmin “The Interview”.

Filmi vjen vetëm disa javë pasi kompania filmike ‘Sony’ anuloi publikimin e filmit pas sulmit kibernetik.

Komedia filmike ka të bëjë me diktatorin e Koresë së Veriut Kim Jong-un.

‘The Interview’ ka yjet James Franco dhe Seth Rogen.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article