Eminemi: Jam gay (Video)

Reperi Eminem ka bërë një paraqitje të shkurtër në filmin shumë të debatuar ‘The Interview’. Ai në intervitën me Dave Skylark (James Franco) pranon se është homoseksual dhe habitet se si njerëzit nuk e kanë kuptuar këtë deri tani. Eminem ka bërë një paraqitje shumë...

1186 0

Reperi Eminem ka bërë një paraqitje të shkurtër në filmin shumë të debatuar ‘The Interview’.

Ai në intervitën me Dave Skylark (James Franco) pranon se është homoseksual dhe habitet se si njerëzit nuk e kanë kuptuar këtë deri tani.

Eminem ka bërë një paraqitje shumë të mirë në këtë pjesë të shkurtër. Ai njihet për aktrim të mirë që nga filmi për jetën e tij ‘8 Mile’.

 

“The Interview” në anën tjetër ka pasur shfaqje të limituar në disa kinema nëpër Amerikë ndërsa Sony ka lansuar filmin edhe online në Youtube, Xbox dhe Google Play.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article