Dafina dhe Ledri pritet ta ‘kallin’ sonte

Në vazhdën e mbrëmjeve muzikore të këngëtarëve tanë në Kosovë bëjnë pjesë edhe dyshja fantastike Dafina Zeqiri dhe Ledri Vula. Ata sonte do të jenë në Duplex në Prishtinë dhe duke u bazuar në mbrëmjet tjera që i kanë mbajtur në këtë klub edhe kësaj...

920 0

Në vazhdën e mbrëmjeve muzikore të këngëtarëve tanë në Kosovë bëjnë pjesë edhe dyshja fantastike Dafina Zeqiri dhe Ledri Vula.

Ata sonte do të jenë në Duplex në Prishtinë dhe duke u bazuar në mbrëmjet tjera që i kanë mbajtur në këtë klub edhe kësaj here pritet që ata ta ndezin atmosferën së bashku me simpatizuesit e tyre.

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article