iPhone 6 Plus, HTC One M9 dhe Samsung Galaxy S6 Edge vihen përball në testin e përkuljes

Kur iPhone 6 dhe 6 Plus u prezantuan në Shtator të vitit që lamë pas, disa përdorues raportuar për probleme të përkuljes së smartfonit në xhepat e tyre. Natyrisht që edhe Samsung Galaxy S6, S6 Edge dhe HTC One M9 po dalin në shitje së...

1349 1

Kur iPhone 6 dhe 6 Plus u prezantuan në Shtator të vitit që lamë pas, disa përdorues raportuar për probleme të përkuljes së smartfonit në xhepat e tyre. Natyrisht që edhe Samsung Galaxy S6, S6 Edge dhe HTC One M9 po dalin në shitje së shpejti dhe një pjesë e madhe e jona janë kuriozë nëse këto dy telefonë përkulen ngjashëm me iPhone 6.

Edhe pse u raportua që iPhone 6 haste probleme me përkuljen, ishte iPhone 6 Plus që kishte gjasa të përkulej në shumë raste. Ndërsa që të dy telefonët Android, Galaxy S6 dhe One M9, janë të mëdhenj, një kanal në Youtube vendosi të testonte përkuljen e tyre. Dhe rezultatet janë në videon e mëposhtme.

Në vija të përgjithshme u vu re se iPhone 6 Plus përkulej kur ushtrohej një peshë prej 49 Kg, HTC One M9 në peshën 54 Kg dhe Galaxy S6 Edge në peshën 49 Kg. Ajo që nuk pëlqyem ishte se kanali në Youtube që kishte bërë testimet nuk ka testuar Galaxy S6.

Nje lajm tjeter gjindet ketu Microsoft blen edhe…

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article

1 comment

  1. Twitter zbuloi Brand Hub, një tjetër armë e fuqishme për brendet dhe reklamuesit

    […] Nje lajm tjeter gjindet ketu Iphone dhe Samsung testojn […]

Comments are closed.