Samsung Galaxy Alpha vjen me lëkur krokodili

Samsung Galaxy Alpha është njëri ndër smartphonët që duket më së miri në linjën e smartphonëve të Samsung, por tani kompania ka sjellur këtë smartphon në majat e dizajnit. Për një kohë të limituar pajisja e Samsung modeli Alpha është në dispozicion me lëkurë krokodili...

1260 0

Samsung Galaxy Alpha është njëri ndër smartphonët që duket më së miri në linjën e smartphonëve të Samsung,
por tani kompania ka sjellur këtë smartphon në majat e dizajnit. Për një kohë të limituar pajisja e Samsung modeli Alpha
është në dispozicion me lëkurë krokodili pjesa e mbrapme e tij.

Ka disa specifika, është i njëjti model Galaxy Alpha, por lëkura e krokodilit ka zavendësuar pjesën e plastikës së modelit
Samsung Alpha.
Ndryshe ka nje ekran prej 4.7-inch 720p, një bateri prej 1800mAh, 12-megapixel kamerën mbrapa, 2.1-megapixel kamerën para, 2GB ram, 32GB për ruajtje dhe me Android 4.4.4 me Samsung TouchWiz.

Lëkura e krokodilit vjen me ngjyrë të zezë, të kaftë, të kuqe dhe të kaltërt të qeltë.

Edicioni i limituar i modelit Alpha do të arrijë qmimin rreth 649,00 Euro.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article