Xhakat e bëjnë shqiponjën midis Prishtine

Futbollistët Taulant dhe Granit Xhaka, ia bënë një vizitë sot FC Prishtinës, në stërvitjen e futbollistëve të këtij klubi. Dhe, ata bënë disa fotografi me kontingjentin prishtinas, duke e formuar me duar shqiponjat dykrerëshe, simbol i shqiptarëve. Natyrisht, një gjë të tillë e bëri edhe...

1285 0

Futbollistët Taulant dhe Granit Xhaka, ia bënë një vizitë sot FC Prishtinës, në stërvitjen e futbollistëve të këtij klubi.

Dhe, ata bënë disa fotografi me kontingjentin prishtinas, duke e formuar me duar shqiponjat dykrerëshe, simbol i shqiptarëve.

Natyrisht, një gjë të tillë e bëri edhe Granit Xhaka, i cili edhe pse e përfaqëson Zvicrën, ndihet krenar që është shqiptar dhe nuk e fsheh asnjëherë prejardhjen e tij.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article