Milani e kryen punën për transferin e parë

Sipas “Sky Italia”, Milani sot ka përfunduar me sukses bisedimet me Alessio Cercin. Agjenti i lojtarit dhe zyrtarë të Milanit thuhet se janë takuar sot në Itali ku eshtë kryer me sukses marrëveshja. Cerci do të vije te Milani si huazim me të drejt blerje....

1645 0

Sipas “Sky Italia”, Milani sot ka përfunduar me sukses bisedimet me Alessio Cercin. Agjenti i lojtarit dhe zyrtarë të Milanit thuhet se janë takuar sot në Itali ku eshtë kryer me sukses marrëveshja.

Cerci do të vije te Milani si huazim me të drejt blerje. Marrëveshja me Cercin do ti hapë mundësinë e huazimit të Torret të Atletico Madrid, marrëveshje e cila thuhet se ka përfunduar që disa ditë.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article