E lëshojnë “pak” nga burgu Hoenesin

Ish presidenti i Bayern Munchen, Ulli Hoenes është lëshuar nga burgu pas shtatë muajve të kaluar. Por ky lëshim është shumë i përkohshëm pasi që Hoenes është lejuar që vetëm Krishtlindjen ta pres me familje. Hoenes është i dënuar me 3 vjet e gjysmë burg...

1516 0

Ish presidenti i Bayern Munchen, Ulli Hoenes është lëshuar nga burgu pas shtatë muajve të kaluar. Por ky lëshim është shumë i përkohshëm pasi që Hoenes është lejuar që vetëm Krishtlindjen ta pres me familje.

Hoenes është i dënuar me 3 vjet e gjysmë burg për evazion fiskal pasi kishte fshehur 28.500 euro në një bankë në Zvicër.

Hoenes thuhet se po kalon burg të qetë, i lejon vazhdimisht vizitat ndërsa kohën më të madhe e kalon duke lexuar dhe duke shikuar futboll.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article