UJI I KROIT, KUFIRI MES KOSOVËS DHE SHQIPËRISË

Një krua në Prizren është kufiri mes Kosovës dhe Shqipërisë. Nga po i njëjti furnizohen fshatrat përreth, të të dyja vendeve. Klan Kosova raporton se uji që rrjedh aty ishte si urë lidhëse për të dyja vendet. Por, edhe pse tani kanë ujë të pijshëm...

1020 0

Një krua në Prizren është kufiri mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Nga po i njëjti furnizohen fshatrat përreth, të të dyja vendeve. Klan Kosova raporton se uji që rrjedh aty ishte si urë lidhëse për të dyja vendet.

Por, edhe pse tani kanë ujë të pijshëm që të dyja vendet, ata kanë lidhur miqësi në mënyra tjera. Po martohen mes vete.

Në një rrëfim në Klan Kosova shpjegohet se si e kanë amanet nga të parët që të miqësohen mes vete. E vetëm në fshatin Gorrozhub, janë mbi 10 familje që kanë marr nuse në Shqipëri apo anasjelltas.

IMG_20150514_141344 IMG_20150514_141403 IMG_20150514_141632 IMG_20150514_145351

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article