Nja shqiptar nga Hasi hap furrë buke në Varshavë të Polonisë

Një shqiptar nga Hasi i Prizrenit ka hapur furrën e bukës në Varshavë të Polonisë. Kështu ai është bëri shqiptari i parë që hap furrë në këtë qytet. Furra quhet “Novita” dhe ajo është vizituar ditë më parë një delegacion i Ministrisë kosovare të Ambientit...

799 1

Një shqiptar nga Hasi i Prizrenit ka hapur furrën e bukës në Varshavë të Polonisë.

Kështu ai është bëri shqiptari i parë që hap furrë në këtë qytet.

Furra quhet “Novita” dhe ajo është vizituar ditë më parë një delegacion i Ministrisë kosovare të Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor që po qëndronte në një vizitë zyrtare në Varshavë.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article