Klopp: Kemi përparuar, rezultatet do të vijnë

Jurgen Klopp thotë se Liverpooli është duke përparuar më shpejt sa që është pritur. Redsat kanë regjistruar tri barazime nën drejtimin e strategut gjerman, ndërsa ai beson se fitoret do të vijnë. “Mendoj se kam më shumë problem me gjuhën. Nuk kam shumë fjalë për...

2434 0

Jurgen Klopp thotë se Liverpooli është duke përparuar më shpejt sa që është pritur.

Redsat kanë regjistruar tri barazime nën drejtimin e strategut gjerman, ndërsa ai beson se fitoret do të vijnë.

“Mendoj se kam më shumë problem me gjuhën. Nuk kam shumë fjalë për t’i bërë dallimet e vogla ndërmjet fjalëve dhe kuptimit”.

“Jam i befasuar se sa hapa të mëdhenj kemi bërë. Të gjithë mund të kuptojnë se na nevojiten rezultate”.

“Kemi pasur rezultate, jo më të dëshiruarat. Nuk i kemi pasur kundërshtarët e lehtë. Nëse je i ri në një klub, normalisht të duhet më shumë kohë”, ka deklaruar Klopp.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article