Këna e bardhë është trendi më i ri i arteve të përkohshme trupore

Tradita e njohur dhe shumë e dashur nga femrat, që aplikohet zakonisht nga nuset e ardhshme, ka një ngjyrë tjetër. Vizatimet me motive të ndryshme që bëhen në dorë, me ngjyrë kafe apo të zezë, tashmë po bëhen me të bardhë. Kjo po aplikohet zakonisht...

1877 0

Tradita e njohur dhe shumë e dashur nga femrat, që aplikohet zakonisht nga nuset e ardhshme, ka një ngjyrë tjetër.

Vizatimet me motive të ndryshme që bëhen në dorë, me ngjyrë kafe apo të zezë, tashmë po bëhen me të bardhë.

Kjo po aplikohet zakonisht nga femrat që kanë lëkurë më të errët, transmeton Telegrafi

Ngjyra e bardhë po vjen më shumë në dukje, madje edhe detajet më të vogla.

Si çdo art i përkohshëm që bëhet në trup edhe këto vizatime zhduken pas disa ditësh.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article