Avioni godet urën , 12 të vdekur (video)

Së paku 12 persona kanë humbur sot jetën kur një avion i kompanisë “TransAsia Airwais” u ngatërrua në urë dhe u rrëzua në lumë afër kryeqytetit të Tajpehut. Në aeroplan gjendeshin a58 udhëtarë, e pos të vdekurve ka edhe shumë të plagosur, njofton BBC, transmeton...

1080 0

Së paku 12 persona kanë humbur sot jetën kur një avion i kompanisë “TransAsia Airwais” u ngatërrua në urë dhe u rrëzua në lumë afër kryeqytetit të Tajpehut.

Në aeroplan gjendeshin a58 udhëtarë, e pos të vdekurve ka edhe shumë të plagosur, njofton BBC, transmeton koha.net.

Mediet tajvaneze Tkanë transmetuar xhirime të avionit i cili pothuaj bë tërësi është zhytur në lumin Kilung.

Ekipet shpëtimtare po përpiqen të nxjerrin të shpëtuarit nga copat e aeroplanit në të cilat mendohet të jenë 30 të mbetur gjallë.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article