Ai nuk ia vlen kur….

Janë disa shenja, të cilat të tregojnë se ai nuk është mashkulli i duhur për ty. Një mashkull nuk mund të jetë kurrë një i dashur ideal, nëse nuk të vlerëson. Askush nuk është perfekt dhe kjo është e padiskutueshme, por në disa raste, çdo...

1174 0

Janë disa shenja, të cilat të tregojnë se ai nuk është mashkulli i duhur për ty.

Një mashkull nuk mund të jetë kurrë një i dashur ideal, nëse nuk të vlerëson. Askush nuk është perfekt dhe kjo është e padiskutueshme, por në disa raste, çdo femër duhet ta dijë se ta lësh me kaq është rruga më e mirë, sepse ky nuk mund të jetë partneri yt i ardhshëm.

Të kritikon shpesh për tiparet fizike: “Është mirë të mos hash shumë që të humbasësh ca kilogramë”, “Pse nuk shkon në palestër?”, “Këto rroba do të të rrinin më mirë, nëse…” etj.

Nuk ka dëshirë të bëjë asgjë. Ai nuk merr kurrë iniciativa të tipit: dalje në fundjavë, të shkuarit në koncerte etj. Lë gjithçka në dorën tënde dhe nëse ti e lë, e lë edhe ai. Këta njerëz janë ata që monotonia i ka “gllabëruar” dhe nuk bëjnë asgjë për ta ndryshuar.

Kur është me ty, sheh femra të tjera. Zakonisht, në vende publike ai shikon femra të tjera që hyjnë e dalin dhe të krahason ty me to. Në ndonjë rast, edhe mund të të thotë: “E këndshme kjo, pse nuk vishesh edhe ti kështu?

Është një njeri që të ngarkon me shumë energji negative. Duket se gjithçka e sheh me pesimizëm dhe të errët. Ky tip, gjithmonë të injekton një lloj energjie shumë negative. Në çdo rast, është i gatshëm të prishë planet e tua, vetëm për të treguar superioritet.

Nuk të lë të dalësh me shoqet. Këta janë ata lloj meshkujsh, të cilët mendojnë se çdo dalje ku ai nuk bën pjesë, është mundësi tradhtie. Duhet t’i japësh fund, nuk ndryshon mendim!

Është i dhunshëm: Ky është një rrezik shumë i madh që të kanoset. Me meshkuj të tillë, nuk mund të kesh kurrë një marrëdhënie të shëndoshë, shkruan revistaclass. Në shumë raste, këta tipa mund ta justifikojnë veten me një reagim të momentit, i cili nuk do të përsëritet, por mos u provoko! Jepi fund!

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article