Surface Book vs MacBook Pro: Nga më i liri tek më i shtrenjti

Microsoft demostroi gjatë evenimentit të 6 tetorit se nuk i trembet aspak një ballafaqimi të laptopëve të rinj Surface Book me laptopët Apple MacBook Pro. Dhe në të vërtetë ka arsye për këtë. Nëse hedhim një sy tek dy produktet në fjalë ekzistojnë disa ngjashmëri...

1375 1

Microsoft demostroi gjatë evenimentit të 6 tetorit se nuk i trembet aspak një ballafaqimi të laptopëve të rinj Surface Book me laptopët Apple MacBook Pro. Dhe në të vërtetë ka arsye për këtë.

Nëse hedhim një sy tek dy produktet në fjalë ekzistojnë disa ngjashmëri si çmimet, madhësia e ekranit, jetëgjatësia e baterisë por edhe memorja e brendshme. Është sikur Microsoft të ketë ndërtuar Surface Book me qëllimin e vetëm të konkurrimit me laptopët MacBook Pro.

Por gjigandi i sistemit operativ shkoi më tutje. Solli një laps Stylus i cili ofron eksperiencë unike. Nëse shkojmë përtej specifikave të harduerit, një diferencë e dukshme shfaqet mes dy produkteve: Windows 10 vs OS X.

Në grafikun mëposhtë po ju paraqesim krahasimin e çdo komponenti harduerik të dy produkteve që nga ato me kosto të ulët tek ato më të shtrenjtit

 

Nje lajm tjeter gjindet ketu 

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article

1 comment

  1. Në detaje: Laptopi Surface Book është kompjuteri i parë ndërtuar nga Microsoft

    […] Nje lajm tjeter gjindet ketu Surface book shet… […]

Comments are closed.