Mirsevijnë domenët e rinj : beer, farm, nyc etj.

Gjithashtu në vitin që po e lëmë pas 2014 janë shtuar diku rreth 469 domen dhe email adresa. Vitin tjetër Google, Amazon dhe 10 të tjera do të shtohen nga këto kompani. Një liberalizim drastik i sistemit të adresave të internetit do të thoë që...

1207 0

Gjithashtu në vitin që po e lëmë pas 2014 janë shtuar diku rreth 469 domen dhe email adresa.

Vitin tjetër Google, Amazon dhe 10 të tjera do të shtohen nga këto kompani.

Një liberalizim drastik i sistemit të adresave të internetit do të thoë që njerëzit mund të krijojnë faqe interneti dhe adresa emaili të cilat përfundojnë me .london .gift .beer dhe .restaurant.

Sipas Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) e cila e mbikqyrë këtë sistem, duke filluar nga muaji shkurt kan arritur që të  shtohen rreth 469 emra të rinjë të adresave në internet.

Tash mund të shohim adresa alternative tjera , nuk do të shohim siq jemi mësuar .net apo .org .com.

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article