KLLOKOQI: SIGURIMI U VETËMBROJT NGA GJOCI E SADIKU (video)

Sipas Kllokoqit, i pari që ka filluar të shpërndaje grushte ka qenë redaktori i Klan Kosovës, Kosovë Gjoci. Njëri prej menaxherëve të Zone Club, Petrit Kllokoqi, ka treguar se Kushtrim Sadiku dhe Kosovë Gjoci janë të parët që kanë filluar të godasin sigurimin e lokalit...

1110 0

Sipas Kllokoqit, i pari që ka filluar të shpërndaje grushte ka qenë redaktori i Klan Kosovës, Kosovë Gjoci.

Njëri prej menaxherëve të Zone Club, Petrit Kllokoqi, ka treguar se Kushtrim Sadiku dhe Kosovë Gjoci janë të parët që kanë filluar të godasin sigurimin e lokalit dhe pastaj ka ardhur vetëmbrojtja e pjesëtarëve të sigurimit.

Sipas Kllokoqit, i pari që ka filluar të shpërndaje grushte ka qenë redaktori i Klan Kosovës, Kosovë Gjoci.

“Kosovë Gjoci, redaktor i lajmeve në Klan Kosova, ka sulmuar i pari”, ka thënë Kllokoqi.

“Normal, pastaj sigurimi është kundërpërgjigjur”, ka shtuar ai.

Express ka kontaktuar me Kosovë Gjocin por ai nuk ka dashur të flas për rastin.

Ndërkohë, në telefon nuk është lajmëruar as Kushtrim Sadiku, i cili sipas zyrtarëve të Klan Kosovës, ndodhet ne vendlindjen e tij në Maqedoni.

 

 

click here…http://www.youtube.com/watch?v=ex_QcvAZLws

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article