“Xhamat e thyer” në gishta, janë ato që ju nevojiten këtë sezon

Në mënyrë që të dukeni sa më të frikshëm dhe të çuditshëm, provoni teknikën e zbukurimit të thonjve, me “xhama të thyer”. Mos keni frikë, nuk përdoren xhamat e thyer, por thjeshtë celofan, transmeton Telegrafi. Pasi ta keni prerë celofanin në trekëndësha apo katror të...

2012 0

Në mënyrë që të dukeni sa më të frikshëm dhe të çuditshëm, provoni teknikën e zbukurimit të thonjve, me “xhama të thyer”.

Mos keni frikë, nuk përdoren xhamat e thyer, por thjeshtë celofan, transmeton Telegrafi.

Pasi ta keni prerë celofanin në trekëndësha apo katror të vegjël, vëreni në gisht me substancë pa ngjyrë.

Kreativiteti juaj të mos ketë limit dhe ngjyrat të jenë ato që ju pëlqejnë më së shumti.

Në këtë sezon, është e tëra që ju e pëlqeni dhe nuk ju gjykon askush.

 

Ketu mund te Komentoni!

komente

In this article