Tuna dhe Taylor, si të ishin motra (Foto)

Në vazhdën e ngjajshmërisë së VIP-ave hynë edhe këngëtaret Altuna Sejdiu si dhe ajo Taylor Swift. Nga bashkimi i dy fotografive të tyre shihet se sa ngjajnë ato të dyja kur janë me flok të shkurtëra dhe me kapelë mbi kokë. Ketu mund te Komentoni!...

229 0